Títol original: Las Heridas del Viento

Llargometratge

2017

75 minuts

Espanya

Dir: Juan Carlos Rubio.

Gai.

VOC

 

Contacte: bernabe@talycual.com

 

Sinòpsi:

 

La mort de son pare obliga a David a fer-se càrrec del seu llegat. Entre les seves pertinences troba una cosa inesperada: les cartes d’amor d’un altre home. Desconcertat pel descobriment, decideix visitar al suposat amant del seu progenitor i descobrir la veritat.

L’òpera prima de Juan Carlos Rubio porta a la gran pantalla la novel.la que el mateix director va escriure deu anys abans. Grabada íntegramente al Teatre Larra, el llenguatge teatral és més que evident: la mirada a càmera, l’al.lusió constant a l’espectador i especialmente el monóleg en el que es basa l’argument. Un xoc interpretatiu entre Kiti Mánver i Daniel Muriel que no deixa a l’espectador indiferente.

 

Portar-la al teatre del Mercado de Zaragoza, per inaugurar la XIII Edició de Zinentiendo, ens sembla un exercici inexcusable de reconciliació del teatre amb el cinema.

I a més a més contarem amb la preséncia de Kiti Mánver (Mujeres al borde de un ataque de nervios, La flor de mi secreto, Los abrazos rotos…) per aplaudir d’allò més.

Share This