Titol original: Nunca vas a estar solo.

Llargometratge.

Dir. Alex Andwandter

Xile/2016/81’/VOC

 

Contacte: festivals@widemanagement.com

 

Sinòpsi:

Després d’un violent atac al seu fill adolescente gaim Juan, un retret administrador a una fàbrica de maniquins, lluita entre pagar els exorbitants costos mèdics del seu fill i un últim intent per convertir-se en soci del seu cap. Carrerons sense sortida i traicions inesperades li faran descobrir que el món que creia conèixer estava llest per ser violent també amb ella. Jua ja ha comés molts errors, però el seu fill encara pot salvar-se.

L’òpera prima del músic Alex Andwandter està basada en la història de Daniel Zamudio, un fan que als 24 anys va ser colpejat i torturat per una colla de neonazis a un parc de Santiago de Xile.

 

El succés que va inspirar també la xilena Jesís, de Fernando Guzzioni, que vam poder veure en Zinentiendo 2017, és abordat des d’una perspectiva molt diferent en el treball d’ Andwandter. El tracte donat a les diferentes masculinitats, les relacions afectives de cures i afectes entre un pare i el seu fill, i la percepció de les agressions homòfobes per la mateixa societat xilena, ens han mogut a portar un any després, aquesta segon versión d’un mateix fet.

Share This