'film', 'editor' => false, 'imagen_destacada' => true, 'resumen' => false, 'label' => 'Película', 'taxonomia_propia' => array('nombre'=>"tipo_pelicula", "descripcion"=>"Tipo de película"), 'metabox' => array( array('nombre'=>"ficha", "tipo"=>"texto_complejo", "descripcion"=>"Ficha Técnica"), array('nombre'=>"sinopsis", "tipo"=>"texto_complejo", "descripcion"=>"Sinopsis"), ) ); crear_custom($argumentos); eliminar_proyectos_divi(); function elemento_listado_custom($nombre){ ?>

'810', ), $atts)); $thumbID = get_post_thumbnail_id( $id ); $imgDestacada = wp_get_attachment_url( $thumbID ); ob_start(); ?>

()

"names")); return implode(", ", $term_list); } ?> ¿Qué es Zinentiendo? (catalán) - Zinentiendo 2019

FAQs

Què és Zinentiendo?

Zinentiendo és la Mostra Internacional de Cinema LGTBQI que organitza a Aragó el Col.lectiu Towanda.

Zinentiendo és…

Una Mostra de cinema d’àmbit nacional. Programem i projectem llargmetratges, curtmetratges i documental de temàtica LGTBQI (Lèsbica, gai, trans, bisexual, queer i intersex).

No som festival i per tant, els treballs proiectats no entren en concurs. No donem premis, ni contem amb un jurat. En canvi, com a Motra tenim llibertat per a seleccionar aquelles projecciones que entenem que s’ajusten als objectius que perseguim.

Zinentiendo és una Mostra de cinema d’accés lliure. De fet, en aquest momento és un dels pocs certàmens de cinema LGTBQI de l’Estat Espanyol que manté aquesta característica. Entenem que la especial idiosincràsia de la Mostra i la seva finalitat justifica que es mantinga l’accés lliure i gratuït, tot i les dificultats que comporta.

Share This